Njoftim

Njoftim

Në vijim të masave kufizuese të miratuara nga Qeveria Shqiptare për parandalimin e përhapjes së COVID-19, administrata e Autoritetit të Aviacionit Civil punon me minimumin e domosdoshëm të punonjësve të saj në zyrë dhe me pjesën tjetër nga shtëpia. AAC ka garantuar...