Takimi i Drejtorëve Ekzekutiv të Rajonit

Takimi i Drejtorëve Ekzekutiv të Rajonit

U zhvillua në Tiranë takimi i Drejtorëve Ekzekutiv të Aviacionit Civil të Kosovës, Malit të Zi, Maqedonisë dhe Shqipërisë. Në përfundim të takimit 2-ditor të organizuar nga Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar Krislen Keri, 4 Drejtorët Ekzekutiv...