Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira

  Në datat 5-14 Maj, u zhvilua në qytetin e Vlorës, Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira, ose sic njihet ndryshe 9TH FAI ËORLD PARAGLIDING ACCURACY. Autoriteti i Aviacionit Civil u kujdes dhe ndoqi nga afëer këtë event të organizuar për herë të parë në...
Mbledhja e radhës së KKSAC

Mbledhja e radhës së KKSAC

  Më datë 30 Shtator 2015, në sallën e mbledhjeve, nën drejtimin e Drejtorit Ekzekutiv të Autoritetit të Aviacionit Civil, Z. Aleksandër Lipivani, njëkohësisht kryetar, u mbajt mbledhja e rregullt e Komitetit Kombëtar të Sigurisë së Aviacionit Civil. Anëtarët që...