Covid 19 – Udhëzues i BE

Covid 19 – Udhëzues i BE

Lajme nga Komisioni Evropian në lidhje me transportin ajror dhe të drejtat e pasagjerëve në BE Komisioni Evropian do të paraqesë muajin e ardhshëm një sërë rregullash për rihapjen e sigurt të udhëtimeve ajrore kur të përfundojnë bllokimet e koronavirusit, përfshirë...