Përurohet linja e parë low cost në Shqipëri.

Përurohet linja e parë low cost në Shqipëri.

 Dervishaj: Premtimi i mbajtur për pasagjerët Është përuruar ditën e sotme, fillimi i fluturimeve për linjën e parë ajrore low cost Tiranë-Budapest. Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës Sokol Dervishaj bashkë me Ministrin Hungarez të shtetit për Politikat e...