Njoftim për Media

Njoftim për Media

Autoriteti Aviacionit Civil përgënjeshtron lajmet e publikuara nga një media, sipas të cilave fluturimet me Italinë nuk janë pezulluar. Sipas Urdhrit të Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë të datës 09 Mars 2020, u ndaluan fluturimet për/nga Aeroporti...
Publikohet buletini i AAC për muajin Shkurt 2020

Publikohet buletini i AAC për muajin Shkurt 2020

Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor. Në brendësi të Buletinit të 20-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe...