Këshilla për udhëtarët në prag të Festave

Këshilla për udhëtarët në prag të Festave

Me ardhjen e festave të fundvitit, pritet që shumë pasagjerë të udhëtojnë drejt dhe nga Aeroporti Ndërkombëtar Nënë Tereza. Për të shmangur problematikat që mund të hasin qytetarët gjatë festave, para udhëtimit, Autoriteti i Aviacionit Civil këshillon të gjithë...
Publikohet buletini i AAC për muajin Nëntor

Publikohet buletini i AAC për muajin Nëntor

Si çdo datë 5 të muajit, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.Në brendësi të Buletinit të 8-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe...