Takimi permbylles i projektit  “EASA IPA 3″ ne Tirane

Takimi permbylles i projektit “EASA IPA 3″ ne Tirane

Në datën 1 Qershor 2017, pranë zyrave të Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar, u organizua dhe zhvillua takimi përmbyllës i projektit “EASA IPA 3 – Programme on Aviation Safety in the Western Balkans and Turkey” ku morën pjesë anëtarët e Komitetit Drejtues të...