Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale Read More
Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale
Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës Read More
Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës
Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh Read More
Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh
Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut Read More
Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut
Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve Read More
Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve
Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024. Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024. Read More
Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024.
Mundësimi i fluturimeve transatlantike Mundësimi i fluturimeve transatlantike Read More
Mundësimi i fluturimeve transatlantike
AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi Read More
AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi

Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale

Sistemi i ✈️Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale, por vonesa pritet të shkaktohen nga "black...

Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës

Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës po vijon me ritme të larta. Krahas pistës, po punohet edhe për ngritjen e të gjithë...

Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh

Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et'hemaj në një intervistë për Rtsh. Ndiqni linkun e intervistës së plotë...

Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut

Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut. Në takimin me Zv. Kryeministren, ai u njoh me...

Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve

Rritja e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve, kërkon rritje të kapaciteteve në infrastrukturë, monitorimin e performancës së...

Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024.

Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024. Eurocontrol...

Mundësimi i fluturimeve transatlantike

Mundësimi i fluturimeve transatlantike, përveç infrastrukturës aeroportuale për të cilën po punohet, kërkon koordinim midis Autoritetit të...

AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi

AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi përsa i përket: Koordinimit të aktiviteteve, lidhur me investigimin e ngjarjeve të transportit...
Të drejtat e pasagjerëve invalidë dhe me aftesi të kufizuara kur udhëtojnë me transport ajror.
Të drejtat kur udhëtoni me transport ajror.
Shiko Videon

Të drejtat e pasagjerëve invalidë dhe me aftesi të kufizuara kur udhëtojnë me transport ajror.

Shiko Videon

Të drejtat kur udhëtoni me transport ajror.