Takim me drejtorin e AAC, së Maqedonisë së Veriut

Takim me drejtorin e AAC, së Maqedonisë së Veriut

TAKIM ME DREJTORIN E AAC, SË MAQEDONISË SË VERIUT Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil shqiptar z.Krislen Keri, ka zhvilluar një vizitë në Maqedoninë e Veriut me ftesë të homologut z. Tomislav Tunev. Gjatë takimit, që u zhvillua në ambientet e Aeroportit të...
Publikohet buletini i AAC për muajin Qershor 2019

Publikohet buletini i AAC për muajin Qershor 2019

Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.Në brendësi të Buletinit të 14-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe...