AAC merr pjesë në Panairin e Punës për 2018

AAC merr pjesë në Panairin e Punës për 2018

Autoriteti i Aviacionit Civil, ka marrë pjesë në Panairin e “Punës dhe Studimit”, që u mbajt në Tiranë, duke ofruar informacion të detajuar për të gjithë të interesuarit që kërkojnë të bëhen pjesë e jona dhe jo vetëm. Stendën e Aviacionit, e kanë vizituar në ditën e...
Firmoset Memorandumi Shqipëri-Itali

Firmoset Memorandumi Shqipëri-Itali

Drejtori i Aviacionit Civil shqiptar Krislen Keri dhe Drejtori i Aviacionit Civil italian Alessio Quaranta, kanë firmosur në Tiranë, Memorandumin e Mirëkuptimit, me synim forcimin e bashkëpunimit mes dy institucioneve. Gjatë takimit Drejtori i “AAC” Keri, e njohu...