Tiranë: Takim me presidentin e “Blue Panorama”

Tiranë: Takim me presidentin e “Blue Panorama”

Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil KrislenKeri, priti në një takim z. GuidoPatane, presidentin e kompanisë ajrore italiane “Blue Panorama”, e cila zotëron rreth 20% të tregut të transportit ajror me destinacion Italinë. Drejtori komercial i kompanisë e...
National Transport Strategy, Objectives in Aviation

National Transport Strategy, Objectives in Aviation

In the framework of the National Transport Strategy 2018-2021, Civil Aviation Director Krislen Keri presented the strategic priorities and objectives in aviation. Keri said that among the strategic priorities for Albanian aviation, are the construction of the Vlora...
Strategjia Kombëtare e Transportit, objektivat në Aviacion

Strategjia Kombëtare e Transportit, objektivat në Aviacion

Në kuadër të Strategjisë Kombëtare të Transportit 2018-2021, Drejtori i Aviacionit Civil, z. Krislen Keri prezantoi prioritetet strategjike dhe objektivat në aviacion. Keri tha se ndër prioritetet strategjike për aviacionin shqiptar, renditen ndërtimi i Aeroportit të...