Kompania më e madhe gjermane Lufthansa (LHAB) (LHA) planifikon të plotësojë një nga fluturimet e saj më unike që ajo ka kryer në historinë e saj.

Lufthansa (LHAB) (LHA) është e vendosur të ngrihet në fluturimin pa ndalesë për 15 orë, nga Hamburgu, Gjermani, në Ishujt Falkland. Bazuar në deklaratën e kompanisë, 92 pasagjerë, duke përfshirë dhe një grup shkencëtarësh dhe ekipin e anijes nënujore kërkimore Polarstern, kanë rezervuar tashmë për këtë fluturim. Ky fluturim i veçantë do nis më 1 shkurt 2021.