Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 17-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

  • RRITJE E NUMRIT TË PASAGJERËVE, FLUTURIMET CHARTER ZOTËROJNË 14% TË TREGUT PËR MUAJIN SHTATOR
  • BRUKSEL: MBLEDHJE E KOMITETIT TË PËRBASHKËT TË MARRËVESHJES SHUMËPALËSHE PËR KRIJIMIN E ZPEA
  • ZHVILLOHET TAKIMI I 28-TË I FORUMIT TË SIGURISË TË ECAC
  • IN MEMORIAM – PROMEMORIE PËR KOLEGUN PËLLUMB HOXHA
  • PERFOMANCA E KOMPANIVE AJRORE PËR PERIUDHËN SHTATOR – TETOR 2019

Lexim të këndshëm!

Buletini-XVII-Nentor-2019