Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 16-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

– AIR ALBANIA NIS FLUTURIMET “MIGJENI”
– MONTREAL: SHQIPËRIA MERR PJESË NË ASAMBLENË E ORGANIZATËS BOTËRORE TË AVIACIONIT CIVIL
– SPANJA PRET TAKIMIN E 68-TË VEROR TË DREJTORËVE TË PËRGJITHSHËM
– PERFOMANCA E KOMPANIVE AJRORE PËR PERIUDHËN JANAR 2018 – GUSHT 2019
– AAC MERR PJESË NË SIMPOZIUMIN GLOBAL TË SIGURISË NË AVIACION
– SLLOVENI: ADRIA AIRWAYS SHPALL FALIMENTIN

Lexim të këndshëm, duke klikuar këtu…