Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 19-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

  • “FLYNAS”: SË SHPEJTI ME LINJË DIREKTE RIAD-TIRANË ME ÇMIMET MË KONKURRUESE NË TREG
  • ANALIZË NGA KRISLEN KERI ANALIZË E TË DHËNAVE TË TRAFIKUT NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR “TIA” PËR VITIN 2019
  • CORONAVIRUS: SA TË SHQETËSUAR DUHET TË JEMI?
  • TIRANË: ZHVILLOHET KURSI “ICAO AIR CARGO AND MAIL SECURITY” NË AAC
  • HAPËSIRA AJRORE SHQIPTARE: KOORDINIMI CIVIL-USHTARAK
  • MBI PEZULLIMIN E LICENCËS SË KOMPANISË AJRORE “ERNEST” S.P.A.