Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 12-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

– ÇERTIFIKOHET “AIR ALBANIA”, DREJTORI I AAC, KRISLEN KERI DEKLARATË PËR MEDIAT
– AUTORITETI I AVIACIONIT CIVIL: NDALOHET FLUTURIMI I AVIONËVE BOEING 737-8 DHE 737-9 MAX
– ANALIZA STATISTIKORE PËR MUAJIN PRILL 2019
– PARIS: AAC MERR PJESË NË TAKIMIN E ICAO EURO/NAT
– PODGORICË: PROJEKTI NDËRKUFITAR “ON CLOUD NINE”, TAKIMI I DYTË

Lexim të këndshëm, duke klikuar këtu…