Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 18-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

  • NË RAST TËRMETI: JA SI MENAXHOHET NJË EMERGJENCË NATYRORE NË AEROPORT
  • EASYJET VJEN NË SHQIPËRI
  • ZHVILLOHET SEMINARI PËR PLANIFIKIMIN DHE MONITORIMIN E PERFORMANCËS
  • INTELIGJENCA ARTIFICIALE: NUK NEVOJITET PËR TË ZËVENDËSUAR NJERIUN, POR PËR TA BËRË ATË MË EFIKAS
  • RISI & KURIOZITETE: JO VETËM NJË MAKINË. PO, DHE NJË AVION

Lexim të këndshëm!

Buletini-XVIII-Dhjetor-2019