Si çdo datë 5 të muajit, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 8-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

  • SFIDAT E SIGURISË NË AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR “NËNË TEREZA”
  • KANADA, ORGANIZATA NDËRKOMBËTARE E AVIACIONIT CIVIL ZHVILLON JAVËN E SIGURISË
  • AAC, VIJON TRADITËN DUKE MARRË PJESË NË PANAIRIN “KLIK EKSPO GROUP”
  • SHKON NË 700, NUMRI I KOMPENSIMEVE NGA KOMPANITË AJRORE
  • AAC ZHVILLOHET TRAJNIMI NGA EKSPERTËT LIGJOR TË “JAA TO”

Lexim të këndshëm, duke klikuar këtu…