Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 20-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

  • KORONAVIRUSI – A DUHET TË ANULOJMË OSE TË SHTYJMË PLANET E UDHËTIMIT? LINJAT AJRORE PARALAJMËROJNË PËR PËRKEQËSIMIN E NDIKIMIT TË VIRUSIT
  • TIRANË: VIZITË DHE BASHKËPUNIM ME EKSPERTËT E “ICAO RUNWAY SAFETY GOTEAM”
  • TIRANË: IMPLEMENTIMI I RREGULLAVE EUROPIANE TË STANDARDIZUARA TË AJRIT
  • OPINION NGA GERI BRAHO – NJË QASJE E RE MBI MENAXHIMIN E ZHURMAVE
  • GRATË NË AVIACION: JO TË GJITHA FLUTUROJNË ME FSHESË

Lexim të këndshëm!

Buletini-XX-Mars-2020