Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 13-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

– MIRATOHEN RREGULLAT E REJA PËR FLUTURIMIN E DELTAPLANEVE DHE PARAGLAJDEVE
– PARIS: DREJTORI I AAC, KRISLEN KERI MERR PJESË NË PUNIMET E KONFERENCËS SË ECAC
– ANALIZA STATISTIKORE PËR MUAJIN MAJ 2019
– TIRANË: ZHVILLOHET KURSI “SAFETY REGULATION OF AERODROMES”
– AIRBUS FESTON 50 VJETORIT E THEMELIMIT

Lexim të këndshëm, duke klikuar këtu…