Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 15-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

– OHËR: TAKIM ME DREJTORIN E AAC, SË MAQEDONISË SË VERIUT
– BRUKSEL: DREJTORI I AAC, Z. KRISLEN KERI MERR PJESË NË TAKIMIN E 22 TË (BANM)
– OPINION NGA KRISTA GARO “STUDIMI I ARKITEKTURËS SË HAPËSIRËS AJRORE NJË VIZION I QARTË DERI NË 2035”
– TIRANË: ZHVILLOHET KURSI I ICAO “SECURITY SUPERVISORS
– VIZITË VLERËSUESE E PËRFAQËSUESVE TË“TSA”

Lexim të këndshëm, duke klikuar këtu…