Si çdo datë 5 të muajit, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.

Në brendësi të Buletinit të 9-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe informacione të fushës së aviacionit nga vendi dhe bota.

Ndër temat dhe artikujt kryesorë të këtij numri gjejmë si më poshtë:

  • EASA: MBAHET TAKIMI VJETOR ME VENDET ANËTARE DHE VËZHGUESE
  • DREJTORI I AAC, KERI : INTERVISTË PËR EMISIONIN “WAKE UP” NË TOP CHANNEL
  • TË DREJTAT E PASAGJERIT, KOMPANITË PRANOJNË TË KOMPENSOJNË 1200
  • PASAGJËRË, PËRVEÇ 700 QË JANË KOMPENSUAR NDËRKOHË
  • TIRANË-ZHVILLOHET TRAJNIMI I ICAO-SPËR “STANDARDET DHE PRAKTIKAT E REKOMANDUARA
  • AUDITI VJETOR NË ALBCONTROL

Autoriteti i Aviacionit Civil ju falenderon për vemëndjen tuaj gjatë vitit 2018, dhe ju uron një vit sa më të mbarë për 2019!

Lexim të këndshëm, duke klikuar këtu