Për periudhën e Pashkëve, u pa një rritje me 2 shifra për kompanitë më të mëdha ajrore me Ryanair duke shtuar 203 fluturime (+ 327%). Ne gjithashtu patëm paqëndrueshmëri si rezultat i motit të ngrohtë javën e kaluar që solli një kërcim në operacionet e avionëve të lehtë në Francë dhe Gjermani, por që u kthye mbrapsht pasi moti ndryshoi përsëri. Të marra së bashku, fluturimet në të gjithë Evropën ishin në 35% të niveleve të 2019 dje më 7 Prill (10,954 fluturime), i cili është rritur 4% krahasuar me të mërkurën më 24 Mars 2021, por është një rënie prej 8% krahasuar me të mërkurën më 31 Mars. Trafiku për flukset drejt / nga Evropa Jugore është akoma shumë aktiv (Itali + 32% gjatë 2 javësh, Spanjë + 17%, Portugali + 74%, Turqi + 10%). Rritje e lartë në Mbretërinë e Bashkuar (+ 20%). 9 nga 10 flukset kryesore janë të brendshme, me rritjen më të lartë për flukset e brendshme në Itali (+ 52%) kryesisht për shkak të Ryanair, Alitalia dhe Wizz Air. Ulja më e lartë për flukset e brendshme në Gjermani (-53%) kryesisht për shkak të avionëve të lehtë. Rritje e lartë për fluksin Gjermani-Spanjë (+ 68%) kryesisht për shkak të Lufthansa, Condor, TUI dhe Eurowings. Trafiku i brendshëm vs 2019: Evropa (-67%), SHBA (-31%), Kina (+ 10%), Lindja e Mesme (-40%). Ende në një bazë shumë të ulët. Vaksinat hapin të vetmin ndryshues të vërtetë të lojërave.