Mbi pjesëmarrjen në aktivitetin për API/PNR në Shqipëri

4 shkurt 2022 – Në vijim të punës përgatitore për implementimin e sistemeve API/PNR në Shqipëri, në mjediset e Drejtorisë së Përgjithëshme të Policisë së Shtetit, u mbajt një takim pune me oficerët e huaj të kontaktit të strukturave policore dhe të projekteve që...

Buletin Korrik 2021

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help...
Publikohet buletini i AAC për muajin Prill

Publikohet buletini i AAC për muajin Prill

Si çdo fillim muaji, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor. Në brendësi të Buletinit të 12-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe...
Publikohet buletini i AAC për muajin Dhjetor

Publikohet buletini i AAC për muajin Dhjetor

Si çdo datë 5 të muajit, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.Në brendësi të Buletinit të 9-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe...