Shprehje Interesi – Ekspert i Jashtëm për Vlefshmërine Ajrore

Shprehje Interesi – Ekspert i Jashtëm për Vlefshmërine Ajrore

Ekspert i Jashtëm për Vlefshmërinë Ajrore Autoriteti i Aviacionit Civil është autorizuar të kontraktojë një këshilltar të përshtatshëm teknik të kualifikuar për të kryer detyrat e konsulentit të vlefshmërisë ajrore. lidhur me regjistrimin, certifikimin dhe mbikëqyrjen...
Mbledhja e Konferencës Evropiane të Aviacionit Civil (ECAC)

Mbledhja e Konferencës Evropiane të Aviacionit Civil (ECAC)

Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil Krislen Keri, ka marrë pjesë në takimin e 36-të të ECAC, që zhvillohet 1 herë në 3 vjet. Në mbledhjen ku morën pjesë drejtorët e Autoriteteve të Aviacionit Civil pjesë e ECAC, Presidentja e ICAOs Fang Liu, Drejtori Ekzekutiv...
Njoftime Dhe Konsultimet Publike

Njoftime Dhe Konsultimet Publike

Autoriteti i Aviacionit Civil, bazuar në ligjin Nr. 146/2014 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”, publikon rregulloren e mëposhtme:  Rregullorja e Avionëve të Aneksit II AAC i bën thirrje grupeve të interesit, që të japin çdo sugjerim të mundshëm në lidhje me këto...
Tiranë: Takim me presidentin e “Blue Panorama”

Tiranë: Takim me presidentin e “Blue Panorama”

Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil KrislenKeri, priti në një takim z. GuidoPatane, presidentin e kompanisë ajrore italiane “Blue Panorama”, e cila zotëron rreth 20% të tregut të transportit ajror me destinacion Italinë. Drejtori komercial i kompanisë e...
Strategjia Kombëtare e Transportit, objektivat në Aviacion

Strategjia Kombëtare e Transportit, objektivat në Aviacion

Në kuadër të Strategjisë Kombëtare të Transportit 2018-2021, Drejtori i Aviacionit Civil, z. Krislen Keri prezantoi prioritetet strategjike dhe objektivat në aviacion. Keri tha se ndër prioritetet strategjike për aviacionin shqiptar, renditen ndërtimi i Aeroportit të...