Tiranë, takim me drejtorin e AAC së Kosovës

Tiranë, takim me drejtorin e AAC së Kosovës

Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil Krislen Keri, priti në një takim drejtorin e ri të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës z. Eset Berisha. Z. Keri i uroj suksese zotit Berisha për emërimin në këtë detyrë të rëndësishme. Më tej dy zyrtarët diskutuan për...
Publikohet buletini i AAC për muajin Shkurt

Publikohet buletini i AAC për muajin Shkurt

Si çdo datë 5 të muajit, Autoriteti i Aviacionit Civil publikon buletinin mujor.Në brendësi të Buletinit të 11-të, do të gjeni të dhëna për numrin e anullimeve, vonesave, shifrat e pasagjerëve, statistika, aktivitete të ndryshme të Drejtorive të AAC-së, si dhe...