Për njoftimin dhe konsultimin publik

Për njoftimin dhe konsultimin publik

Autoriteti i Aviacionit Civil, bazuar në ligjin Nr. 146/2014 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”, publikon 2 rregulloret e mëposhtme: 1- Mbi kushtet dhe metodat e përdorimit të Paraglajdeve dhe Deltaplaneve (shkarko duke klikuar këtu) 2- Rregullore për operimin e...

NJOFTIM PER VEND TE LIRE PUNE ME KONTRATE TE PERKOHSHME

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE ME KONTRATË TË PËRKOHSHME   Autoriteti i Aviacionit Civil, kërkon të punësojë me kontratë të përkohshme një auditues të pavarur i cili do të jetë pjesë e grupit të punës për hartimin e termave të referencës, specifikimeve teknike dhe...

NJOFTIM PER SHPREHJE INTERESI PER MJEK AEROMJEKSOR

Mundësi për t’u bërë pjesë e industrisë së Aviacionit Civil. Aviacioni Civil është një fushë dinamike dhe përfshin shumë aktorë ku ka mundësi angazhimi për shumë fusha, që mund të mos lidhen drejtpërsëdrejti me të. Një nga këto fusha është mjekësia, e cila në aviacion...
Takimi i Drejtorëve Ekzekutiv të Rajonit

Takimi i Drejtorëve Ekzekutiv të Rajonit

U zhvillua në Tiranë takimi i Drejtorëve Ekzekutiv të Aviacionit Civil të Kosovës, Malit të Zi, Maqedonisë dhe Shqipërisë. Në përfundim të takimit 2-ditor të organizuar nga Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar Krislen Keri, 4 Drejtorët Ekzekutiv...
Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira

Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira

  Në datat 5-14 Maj, u zhvilua në qytetin e Vlorës, Kampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të Lira, ose sic njihet ndryshe 9TH FAI ËORLD PARAGLIDING ACCURACY. Autoriteti i Aviacionit Civil u kujdes dhe ndoqi nga afëer këtë event të organizuar për herë të parë në...
Mbledhja e radhës së KKSAC

Mbledhja e radhës së KKSAC

  Më datë 30 Shtator 2015, në sallën e mbledhjeve, nën drejtimin e Drejtorit Ekzekutiv të Autoritetit të Aviacionit Civil, Z. Aleksandër Lipivani, njëkohësisht kryetar, u mbajt mbledhja e rregullt e Komitetit Kombëtar të Sigurisë së Aviacionit Civil. Anëtarët që morën...