Smart and Sustainable Transport Urban Air Mobility Potential in Montenegro Smart and Sustainable Transport Urban Air Mobility Potential in Montenegro Read More
Smart and Sustainable Transport Urban Air Mobility Potential in Montenegro
URDHËR Nr. 364, datë 15.9.2021 PËR NJË NDRYSHIM NË URDHRIN NR. 169, DATË 5.6.2020, “PËR ZBATIMIN E PROTOKOLLEVE TË OPERIMIT NË TRANSPORTIN AJROR, TRANSPORTIN RRUGOR DHE TRANSPORTIN DETAR, NË KUADËR TË PARANDALIMIT DHE KONTROLLIT TË PANDEMISË COVID-19”, TË NDRYSHUAR, Read More
URDHËR Nr. 364, datë 15.9.2021 PËR NJË NDRYSHIM NË URDHRIN NR. 169, DATË 5.6.2020, “PËR ZBATIMIN E PROTOKOLLEVE TË OPERIMIT NË TRANSPORTIN AJROR, TRANSPORTIN RRUGOR DHE TRANSPORTIN DETAR, NË KUADËR TË PARANDALIMIT DHE KONTROLLIT TË PANDEMISË COVID-19”, TË NDRYSHUAR,
Hynë në fuqi sot (15/09) Vendimi i Komisionit Evropian për ekuivalencën, pranimin e certificatës COVID-19 të lëshuar nga Republika e Shqipërisë, miratuar më datë 14 shtator 2021. Read More
Hynë në fuqi sot (15/09) Vendimi i Komisionit Evropian për ekuivalencën, pranimin e certificatës COVID-19 të lëshuar nga Republika e Shqipërisë, miratuar më datë 14 shtator 2021.
Mbledhja Speciale e Drejtorëve të Përgjithshëm të ECAC në Tiranë, permes fotove. Mbledhja Speciale e Drejtorëve të Përgjithshëm të ECAC në Tiranë, permes fotove. Read More
Mbledhja Speciale e Drejtorëve të Përgjithshëm të ECAC në Tiranë, permes fotove.
Masat anti-COVID, Rakacolli: Në aeroport do futen vetëm udhëtarët, nuk do lejohet shoqërimi nga familjarët. Read More
Masat anti-COVID, Rakacolli: Në aeroport do futen vetëm udhëtarët, nuk do lejohet shoqërimi nga familjarët.
Buletin Korrik 2021 Read More
Buletin Korrik 2021
Ministrja e Energjetikës dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku ka njoftuar ditën e hënë datë 30 korrik 2021, hapjen zyrtarisht të garës për ndërtimin e aeroportin ndërkombëtar të Sarandës, i cili do të jetë sezonal. Read More
Ministrja e Energjetikës dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku ka njoftuar ditën e hënë datë 30 korrik 2021, hapjen zyrtarisht të garës për ndërtimin e aeroportin ndërkombëtar të Sarandës, i cili do të jetë sezonal.
Alessio Quaranta, Drejtor i Përgjithshëm i ENAC zgjidhet President i Konferencës Evropiane të Aviacionit Civil (ECAC), një organizat pan-Evropiane ku bëjnë pjesë 44 Shtete Anëtare, përfshirë  Shqipërinë. Alessio Quaranta, Drejtor i Përgjithshëm i ENAC zgjidhet President i Konferencës Evropiane të Aviacionit Civil (ECAC), një organizat pan-Evropiane ku bëjnë pjesë 44 Shtete Anëtare, përfshirë Shqipërinë. Read More
Alessio Quaranta, Drejtor i Përgjithshëm i ENAC zgjidhet President i Konferencës Evropiane të Aviacionit Civil (ECAC), një organizat pan-Evropiane ku bëjnë pjesë 44 Shtete Anëtare, përfshirë Shqipërinë.

Smart and Sustainable Transport Urban Air Mobility Potential in Montenegro

Në kuadër të Projektit SKEYE, IEC Tehnopolis në bashkëpunim me lead partner Distretto Tecnologico Aerospaziale (DTA) dhe Autoritetin e Aviacionit...

Hynë në fuqi sot (15/09) Vendimi i Komisionit Evropian për ekuivalencën, pranimin e certificatës COVID-19 të lëshuar nga Republika e Shqipërisë, miratuar më datë 14 shtator 2021.

Hynë në fuqi sot (15/09) Vendimi i Komisionit Evropian për ekuivalencën, pranimin e certificatës COVID-19 të lëshuar nga  Republika e Shqipërisë,...

Mbledhja Speciale e Drejtorëve të Përgjithshëm të ECAC në Tiranë, permes fotove.

Mbledhja Speciale e Drejtorëve të Përgjithshëm të ECAC në Tiranë, permes fotove. Shiko në Galeri http://www.aac.gov.al/galeri/    ...

Masat anti-COVID, Rakacolli: Në aeroport do futen vetëm udhëtarët, nuk do lejohet shoqërimi nga familjarët.

30 Gusht, 2021 Lidhur me masat anti-COVID u morën në kuadër të kufizimit të koronavirusit, zv.ministrja e Shëndetësisë bëri me dije se në ambientet...

Ministrja e Energjetikës dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku ka njoftuar ditën e hënë datë 30 korrik 2021, hapjen zyrtarisht të garës për ndërtimin e aeroportin ndërkombëtar të Sarandës, i cili do të jetë sezonal.

Ministrja e Energjetikës dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku ka njoftuar ditën e hënë datë 30 korrik 2021, hapjen zyrtarisht të garës për ndërtimin...

Alessio Quaranta, Drejtor i Përgjithshëm i ENAC zgjidhet President i Konferencës Evropiane të Aviacionit Civil (ECAC), një organizat pan-Evropiane ku bëjnë pjesë 44 Shtete Anëtare, përfshirë  Shqipërinë.

Alessio Quaranta (në foto), Drejtor i Përgjithshëm i ENAC zgjidhet President i Konferencës Evropiane të Aviacionit Civil (ECAC), një organizat...

Workshop mbi Inovacionin e Transportit dhe Mundësitë Industriale në Pellgun Adriatik

Workshop mbi Inovacionin e Transportit dhe Mundësitë Industriale në Pellgun Adriatik 19 Korrik 2021, Tiranë   Autoriteti i Aviacionit Civil ka...

Mbi lëvizjen e lirë të shtetasve shqiptarë në vendet e Bashkimit Evropian

Mbi lëvizjen e lirë të shtetasve shqiptarë në vendet e Bashkimit Evropian. Këshilli i BE ka rekomanduar Shqipërinë në listën e vendeve të cilat mund...