MBETEN TË PEZULLUARA FLUTURIMET ME BRITANINË E MADHE MBETEN TË PEZULLUARA FLUTURIMET ME BRITANINË E MADHE Read More
MBETEN TË PEZULLUARA FLUTURIMET ME BRITANINË E MADHE
Pas më shumë se dy vjetësh qëndrimi në tokë, avioni Boeing 737 MAX do të miratohet për të rifilluar fluturimet tregtare në Evropë. Pas më shumë se dy vjetësh qëndrimi në tokë, avioni Boeing 737 MAX do të miratohet për të rifilluar fluturimet tregtare në Evropë. Read More
Pas më shumë se dy vjetësh qëndrimi në tokë, avioni Boeing 737 MAX do të miratohet për të rifilluar fluturimet tregtare në Evropë.
Lufthansa njofton fluturimin më të gjatë për pasagjerë në historinë e saj të fluturimeve Lufthansa njofton fluturimin më të gjatë për pasagjerë në historinë e saj të fluturimeve Read More
Lufthansa njofton fluturimin më të gjatë për pasagjerë në historinë e saj të fluturimeve
Publikohet Plani Evropian për Sigurinë e Aviacionit (safety) 2021-2025 Publikohet Plani Evropian për Sigurinë e Aviacionit (safety) 2021-2025 Read More
Publikohet Plani Evropian për Sigurinë e Aviacionit (safety) 2021-2025
EASA – Agjencia e Sigurisë së Aviacionit të Bashkimit Evropian publikon përjashtimet që lejojnë operatorët ajror të vendeve të treta, mbajtës të Certifikatës (EASA TCO) të kryejnë transportin e ngarkesave (cargo) në ndarjet e dedikuara për pasagjerët. EASA – Agjencia e Sigurisë së Aviacionit të Bashkimit Evropian publikon përjashtimet që lejojnë operatorët ajror të vendeve të treta, mbajtës të Certifikatës (EASA TCO) të kryejnë transportin e ngarkesave (cargo) në ndarjet e dedikuara për pasagjerët. Read More
EASA – Agjencia e Sigurisë së Aviacionit të Bashkimit Evropian publikon përjashtimet që lejojnë operatorët ajror të vendeve të treta, mbajtës të Certifikatës (EASA TCO) të kryejnë transportin e ngarkesave (cargo) në ndarjet e dedikuara për pasagjerët.
Komiteti Teknik i Ekspertëve pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale vendos zgjatjen e pezullimit të transportit ajror me Britaninë e Madhe deri në datën 18 Janar 2021. Komiteti Teknik i Ekspertëve pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale vendos zgjatjen e pezullimit të transportit ajror me Britaninë e Madhe deri në datën 18 Janar 2021. Read More
Komiteti Teknik i Ekspertëve pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale vendos zgjatjen e pezullimit të transportit ajror me Britaninë e Madhe deri në datën 18 Janar 2021.
NDALOHEN TË GJITHA LËVIZJET ME MJETET E TRANSPORTIT AJROR PËR/DHE NGA MBRETËRIA E BASHKUAR. NDALOHEN TË GJITHA LËVIZJET ME MJETET E TRANSPORTIT AJROR PËR/DHE NGA MBRETËRIA E BASHKUAR. Read More
NDALOHEN TË GJITHA LËVIZJET ME MJETET E TRANSPORTIT AJROR PËR/DHE NGA MBRETËRIA E BASHKUAR.
Udhëtarët nuk duhet të trajtohen si rrezik i lartë për COVID-19 – thotë udhëzimi më i ri nga ECDC/EASA Udhëtarët nuk duhet të trajtohen si rrezik i lartë për COVID-19 – thotë udhëzimi më i ri nga ECDC/EASA Read More
Udhëtarët nuk duhet të trajtohen si rrezik i lartë për COVID-19 – thotë udhëzimi më i ri nga ECDC/EASA

MBETEN TË PEZULLUARA FLUTURIMET ME BRITANINË E MADHE

Tiranë, 2 Shkurt 2021   Referuar takimit të datës 1 shkurt 2021, Komiteti i Ekspertëve COVID-19 vendosi që të vazhdohet me ndërprerjen e fluturimeve...

Pas më shumë se dy vjetësh qëndrimi në tokë, avioni Boeing 737 MAX do të miratohet për të rifilluar fluturimet tregtare në Evropë.

Por rregullatori Evropian EASA tërheq vëmendjen se: avioni i tipit Boeing 737 MAX do të jetë subjekt i shqyrtimit nga afër. “Javën që vjen çështja e...

Lufthansa njofton fluturimin më të gjatë për pasagjerë në historinë e saj të fluturimeve

Kompania më e madhe gjermane Lufthansa (LHAB) (LHA) planifikon të plotësojë një nga fluturimet e saj më unike që ajo ka kryer në historinë e saj....

Publikohet Plani Evropian për Sigurinë e Aviacionit (safety) 2021-2025

EASA- Agjencia e Bashkimit Evropian për Sigurinë e Aviacionit (safety) publikoi botimin e 10-t të Planit Evropian për Sigurinë e Aviacionit (EPAS)...

Komiteti Teknik i Ekspertëve pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale vendos zgjatjen e pezullimit të transportit ajror me Britaninë e Madhe deri në datën 18 Janar 2021.

Komiteti Teknik i Ekspertëve pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale vendos zgjatjen e pezullimit të transportit ajror me Britaninë e...

NDALOHEN TË GJITHA LËVIZJET ME MJETET E TRANSPORTIT AJROR PËR/DHE NGA MBRETËRIA E BASHKUAR.

Në zbatim të Urdhërit të Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë Nr.366, datë 21.12.2020  PËR NDALIMIN E TË GJITHA LËVIZJEVE ME MJETET E...

Udhëtarët nuk duhet të trajtohen si rrezik i lartë për COVID-19 – thotë udhëzimi më i ri nga ECDC/EASA

COLOGNE/STOCKHOLM, 2 Dhjetor, 2020 – Njerëzit që udhëtojnë gjatë pandemisë së COVID-19 nuk duhet të trajtohen automatikisht si rrezik i...

KELN, 24 nëntor 2020 – EASA përcakton kushtet për kthimin në shërbim të avionit Boeing 737 MAX

Agjencia e Bashkimit Evropian e Aviacionit për Sigurinë në Operim (EASA) publikoi për konsultim publik për një periudhë konsultimi...

EASA përfundon fluturimet e saj të provës për tipin Boeing 737 MAX

Agjencia e Bashkimit Evropian e Aviacionit për Sigurinë në Operim (EASA) njofton se ka përfunduar fluturimet e saj provë të Boeing 737 MAX. Për...