Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale Read More
Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale
Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës Read More
Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës
Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh Read More
Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh
Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut Read More
Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut
Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve Read More
Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve
Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024. Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024. Read More
Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024.
Mundësimi i fluturimeve transatlantike Mundësimi i fluturimeve transatlantike Read More
Mundësimi i fluturimeve transatlantike
AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi Read More
AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi