Në FokusTakimi i Drejtorëve Ekzekutiv të RajonitTakimi permbylles i projektit “EASA IPA 3″ ne TiraneKampionati i 9-të Botëror i Fluturimeve të LiraMbledhja e radhës së KKSACPërurohet linja e parë low cost në Shqipëri.
Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale Read More
Sistemi i Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës nuk preket nga rënia e sistemeve kompjuterike globale
Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës Read More
Puna për ndërtimin e aeroportit ndërkombëtar të Vlorës
Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh Read More
Drejtori ekzekutiv i Autoritetit Aviacionit Civil Z.Maksim Et’hemaj në një intervistë për Rtsh
Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut Read More
Shqipëria mirëpriti Z. Nicolas Rallo, Drejtorin e ICAO-s për Evropën dhe Atlantikun e Veriut
Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve Read More
Masat e ndërmarra nga Autoriteti i Aviacionit Civil për rritjen e dyfishtë, si në numrin e operimeve, edhe atë të pasagjerëve
Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024. Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024. Read More
Së bashku me Eurocontrol, Albcontrol, TIA dhe kompanitë ajrore që operojnë në Shqipëri, u diskutua mbi menaxhimin e fluksit veror 2024.
Mundësimi i fluturimeve transatlantike Mundësimi i fluturimeve transatlantike Read More
Mundësimi i fluturimeve transatlantike
AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi Read More
AAC dhe AKISA nënshkruan dy marrëveshje bashkëpunimi
[logo-showcase id="24862" title="partners"]

Na Kontaktoni

Adresa: Rr. Sulejman Delvina P.O. Box 205 Tirana, Albania
Tel/Fax : 04 22 51 220/ 22 23 969
E-mail: info@aac.gov.al

Orari

}

E Hënë – E Enjte: 08:00 -16:30
E Premte: 08:00 – 14:00

E Shtunë & E Dielë: Pushim

Buletini Informativ

Regjistrohu për të marrë informacione të përditësuara.

Rreth Nesh

Misioni i AAC është ofrimi i shërbimeve efikase, të sigurta, dhe të parrezikshme për sektorin e Aviacionit Civil Shqiptar.

https://www.aac.gov.al

Asistenti Aeroportual

Shkarko aplikacionin: KËTU

 Shkarko aplikacionin: KËTU