ACAA-DAN-SI-No.001, Issue 01, Revision 01 Read More
ACAA-DAN-SI-No.001, Issue 01, Revision 01
ACAA-DLS-INF-No.001 Issue 01, Revision 00 Read More
ACAA-DLS-INF-No.001 Issue 01, Revision 00
ACAA-DFS-SI-No.001 Issue 01, Revision 02 Read More
ACAA-DFS-SI-No.001 Issue 01, Revision 02
ACAA-DFS-SI-No.002, Issue 01, Revision 00 Read More
ACAA-DFS-SI-No.002, Issue 01, Revision 00
ACAA-DFS-SI-No.001 Issue 01, Revision 01 Read More
ACAA-DFS-SI-No.001 Issue 01, Revision 01
ACAA-DAN-SI-No.001, Issue 01, Revision 00 Read More
ACAA-DAN-SI-No.001, Issue 01, Revision 00
Ju njoftojmë se duke filluar nga data 25 Tetor 2023, të gjithë pasagjerët që do të udhëtojnë nga Tirana International airport, do të kenë mundësinë të hyjnë në zonën e kontrollit të pasagjerëve, duke përdorur një kartë ( biletë) imbarkimi online me kusht që ajo të jetë e printuar. Ju njoftojmë se duke filluar nga data 25 Tetor 2023, të gjithë pasagjerët që do të udhëtojnë nga Tirana International airport, do të kenë mundësinë të hyjnë në zonën e kontrollit të pasagjerëve, duke përdorur një kartë ( biletë) imbarkimi online me kusht që ajo të jetë e printuar. Read More
Ju njoftojmë se duke filluar nga data 25 Tetor 2023, të gjithë pasagjerët që do të udhëtojnë nga Tirana International airport, do të kenë mundësinë të hyjnë në zonën e kontrollit të pasagjerëve, duke përdorur një kartë ( biletë) imbarkimi online me kusht që ajo të jetë e printuar.
ACAA-DFS-SI-No.001 SAFETY INFORMATION Read More
ACAA-DFS-SI-No.001 SAFETY INFORMATION

Specialist (CNS) në Sektorin e Komunikimit, Navigimit & Survejimit, në Drejtorinë e Navigimit Ajror

[pdf-embedder url="https://www.aac.gov.al/wp-content/uploads/2024/04/Specialist-CNS-në-Sektorin-e-Komunikimit-Navigimit-Survejimit-DAN.pdf"...

Call for expression of interest external Expert of Flight Operations Inspector

External Expert of Flight Operations Inspector Autoriteti i Aviacionit Civil kërkon të kontraktojë një ekspert të përshtatshëm teknik të...

Specialist (MET) në Sektorin e Menaxhimit të Trafikut Ajror, në Drejtorinë e Navigimit Ajror

[pdf-embedder url="https://www.aac.gov.al/wp-content/uploads/2024/04/Specialist-MET-Sektorit-i-Menaxhimit-të-Trafikut-Ajror.pdf" title="Specialist...

Specialist në Sektorin e Standardeve të Aerodromit, në Drejtorinë e Aerodromeve

[pdf-embedder url="https://www.aac.gov.al/wp-content/uploads/2024/01/Specialist-i-Standaradeve-të-Aerodromit..pdf" title="Specialist në Sektorin e...

Specialist (IT) në Sektorin e Shërbimeve Mbështetëse, në Drejtorinë e Administratës

[pdf-embedder url="https://www.aac.gov.al/wp-content/uploads/2024/01/Specialist-IT-Shërbimet-Mbështetëse.pdf" title="Specialist (IT) në Sektorin e...

Specialist në Sektorin e Mbikëqyrjes së Personelit dhe Pajisjeve

  [pdf-embedder url="https://www.aac.gov.al/wp-content/uploads/2023/12/Specialist-ne-Sektorin-e-Mbikqyrjes-se-Personelit-dhe-Pajisjeve-DAS.pdf"...

ACAA-DLS-INF-No.001 Issue 01, Revision 00

  In the event of an eruption and the subsequent...