Memorandume Bashkëpunimi

 

 

Urdhri I Ministrit Nr. 151

UM.151-Kërkesat teknike dhe procedurat administrative për operimet ajrore Fl.zyrtare 58-2014

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING . THE CIVIL AVIATION AUTHORITIES OF MONTENEGRO AND ALBANIA

MEMORANDUM OF COOPERATION

REPUBLIC OF ALBANIA ,Ministry of Public works , Transport and Telecommunication.Directorate General of Civil Aviation Hereinafter referred to as “DGCA”

d

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING , THE GOVERNMENT OF CANADA AND THE GOVERNMENT OF REPUBLICA OF ALBANIA

NR PROTCOL. 2087/1 më datë 16.04.2009

Përcillet Memorandumi i Mirëkuptimit

MEMORANDUM MIRËKUPTIMI

MEMORANDUM MIRËKUPTIMI NDËRMJET AUTORITETIT TË KONKURRENCËS DHE AUTORITETIT TË AVIACIONIT CIVIL

WORKING ARRANGEMENT

WORKING ARRANGEMENTIT THE EUROPEAN AVIATION SAFETY AGENCY (EASA) AND THE DIRECTORATE OF CIVIL AVITATION OF THE REPUBLIC OF ALBANIA

MEMORANDUM MIRËKUPTIMI

MEMORANDUM MIRËKUPTIMI NDËRMJET QEVERISË SË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË PËRFAQËSUAR NGA MINISTRIA E TRANSPORTIT DHE QEVERISË SË EMIRATEVE TË BASHKUARA ARABE PËRFAQESUAR NGA SHTABI I PËRGJITHSHËM I FORCAVE TË ARMATOSURA PËR NDËRTIMIN E AEROPORTIT TË RI TË KUKESIT

Urdhri I Ministrit Nr. 152

U.M. nr 152 dt.09.04.2014 Operimet me UL

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING . THE CIVIL AVIATION AUTHORITIES . THE REPUBLIC OF MACEDONIA, THE REPUBLIC OF ALBANIA AND THE REPUBLIC OF KOSOVA ON THE FRAME WORK FOR AN ENHANCED COOPERATION ON CIVILAVIATION

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING AND CO-OPERATION

Tirana Airport Partners SHPK “TAP” and General Directorate of Civil Aviation “GDCA”

NR.6445/2 më datë 12.01.2011

Përcillet Memorandum Mirëkuptimi

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING

MEMORANDUM OF UNDERSTANDING ADRIATIC SEAPLANE COMMITTEE

MEMORANDUM BASHKËPUNIMI

MEMORANDUM BASHKËPUNIMI MIDIS ORGANIT KOMBËTAR TË INVESTIGIMEVE TË INCIDENTEVE DHE AKSIDENTEVE AJRORE NË AVIACIONIN CIVIL

MEMORANDUM BASHKËPUNIMI

DREJTORISË SË PËRGJITHSHME TË AVIACIONIT CIVIL DHE KOMANDËS SË MBROJTJES AJRORE

MEMORANDUM UNDRESTANDING

MEMORANDUM OF UNDRESTANDING , THE CIVIL AVIATION AUTHORITIES OF THE REPUBLICA OF ALBANIA AND THE REPUBLIC OF KOSOVA ON THE FRAMEWORK FOR AN ENHANCED COOPERATION ON CIVIL AVIATION