Lista e Agjentëve të Rregullt për Kargo dhe Postë Ajrore

Directorate for Aviation Security Oversight

Str “SulejmanDelvina” No 1

Tirana, Albania

Contact number for all initial enquiries: +355 (0) 42251220/ ext. 107

E.mail: bujar.hazizaj@acaa.gov.al

Name of company Business address Certificate Date of acquiring the status Date of expiry Responsible person for security Contacts
Inflight Catering Services International

ICSI Shpk.

Closed to “MOTHER TERESA” INTERNATIONAL AIRPORT”

RINAS, ALBANIA

ACAA No 1398/2

Date, 30 November 2017

30/11/2018 10/11/2022 ADMIRAND MALOKU Mob.+ 355 692086115

E.mail: icsi@catering.al
ics.international@yahoo.com

 

 

 

 

 

Drejtoria e Mbikqyrjes së Sigurisë së Aviacionit

Rr. “Sulejman Delvina” Nr. 1

Tiranë, Shqipëri

Numri kontaktit për çdo sqarim +355 (0) 42251220/ ext. 107

E.mail: bujar.hazizaj@acaa.gov.al

 

 

Emri i Kompanisë Adresa e biznesit Numri unik alfanumerik i identifikimit Data e marrjes së statusit Data e përfundimit Personi përgjegjës për sigurinë Kontaktet
TIRANA INTERNATIONAL AIRPORT

TIA

“MOTHER TERESA” INTERNATIONAL AIRPORT

CARGO CENTER,

RINAS

ALBANIA

AL/RA/0001-011116 11/11/2016 10/11/2021 ALKET BEJKO Mob.+ 355 69 40 06 319

E.mail: abejko@tirana-airport.com