VKM nr.686 datë 02.06.2010

Për Krijimin E Organit Kombëtar Të Investigimit Të Aksidenteve/Incidenteve Ajrore Në Aviacionin Civil

VKM nr.575 dt 10.08.2011

Për Miratimin E Programit Kombëtar Të Sigurisë Së Aviacionit Civil

VKM nr.74 dt 02.02.2011

Për Krijimin Dhe Funksionimin E Komitetit Kombëtar Të Sigurisë Së Aviacionit Civil

VKM nr.14 dt 07.01.2009

Për Miratimin E Rregullave Dhe Të Procedurave Për Regjistrimin Ndërkombëtar

Na Kontaktoni

Adresa: Rr. Sulejman Delvina P.O. Box 205 Tirana, Albania
Tel/Fax : 04 22 51 220/ 22 23 969
E-mail: info@aac.gov.al

Orari

}

E Hënë - E Enjte: 08:00 -16:30
E Premte: 08:00 - 14:00

E Shtunë & E Dielë: Pushim

Buletini Informativ

Regjistrohu për të marrë informacione të përditësuara.

Rreth Nesh

Misioni i AAC është ofrimi i shërbimeve efikase, të sigurta, dhe të parrezikshme për sektorin e Aviacionit Civil Shqiptar.

http://www.aac.gov.al

Asistenti Aeroportual

Shkarko aplikacionin: KËTU

 Shkarko aplikacionin: KËTU