SHËRBIMET E OFRUARA NGA AUTORITETI I AVIACIONIT CIVIL PËRFSHIJNË SI MË POSHTË:

 • Çertifikimi i Aerodromeve
 • Çertifikimi i Inspektorëve të Sigurisë
 • Çertifikimi i Instruktorëve të Sigurisë
 • Çertifikimi i Organizatave të Trajnimit për Aviacionin Civil
 • Lëshim i Çertifikatës së Operatorit Ajror
 • Lëshim i çertifikatës së regjistrimit që operon për kompanitë ajrore shqiptare
 • Lëshim i çertifikatës së vlefshmërisë ajrore CoA për secilin avion me regjistër shqiptar që operon për kompanitë ajrore shqiptare
 • Lëshim i çertifikatës së zhurmave për secilin avion me regjistër shqiptar që operon për kompanitë ajrore shqiptare
 • Liçensimi i Shërbimeve të Sigurisë në Aviacionin Civil
 • Liçensimi i Shërbimit të Furnizimit me Karburant dhe Lubrifikante
 • Liçensimi i Shërbimit të Heqjes së Borës dhe Akullit nga Avioni
 • Liçensimi i Shërbimit të Kateringut
 • Licensimi i Shërbimit të Kontrollit të Ngarkesës dhe Telekomunikimit
 • Liçensimi i Shërbimit të Pastrimit të Avionit
 • Liçensimi i Shërbimit të Përpunimit në Tokë, Depozitimit dhe Administrimit të Njësisë së Mjeteve të Ngarkimit
 • Licensimi i Shërbimit të Përpunimit RAMP
 • Liçensimi i Shërbimit të Përpunimit të Bagazheve
 • Licensimi i Shërbimit të Përpunimit të Ngarkesës së Postës
 • Liçensimi i Shërbimit të Përpunimit të Pasagjerëve
 • Liçensimi i Shërbimit të Transportit Sipërfaqësor
 • Miratim i licensave kombëtare të mirëmbajtësve aeronautike
 • Miratim i Licensave të Stjuardesave
 • Miratim i manualeve të operimit, fluturimit, mirëmbajtjes sidhe vazhdueshmërisë së vlefshmërisë ajrore
 • Miratim i organizatave të mirëmbajtjes dhe të vazhdueshmërisë së vlefshmërisë ajrore
 • Për çertifikimin e organizatave të trajnimitpër Aviacionin Civil

Na Kontaktoni

Adresa: Rr. Sulejman Delvina P.O. Box 205 Tirana, Albania
Tel/Fax : 04 22 51 220/ 22 23 969
E-mail: info@aac.gov.al

Orari

}

E Hënë - E Enjte: 08:00 -16:30
E Premte: 08:00 - 14:00

E Shtunë & E Dielë: Pushim

Buletini Informativ

Regjistrohu për të marrë informacione të përditësuara.

Rreth Nesh

Misioni i AAC është ofrimi i shërbimeve efikase, të sigurta, dhe të parrezikshme për sektorin e Aviacionit Civil Shqiptar.

http://www.aac.gov.al

Asistenti Aeroportual

Shkarko aplikacionin: KËTU

 Shkarko aplikacionin: KËTU