Program i Transparencës

Program i Transparencës për informimin publik

Lidhja Nr.3

Lidhja-Nr.3 (kërkesë për informacion)

Adresa

Adresa: Rr. “Sulejman Delvina”, pranë Parkut të Delegacioneve, P.O Box 205, Tiranë, Shqipëri

Orari

E Hënë – E Enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

Kontakt

info@acaa.gov.al

Na Kontaktoni

Adresa: Rr. Sulejman Delvina P.O. Box 205 Tirana, Albania
Tel/Fax : 04 22 51 220/ 22 23 969
E-mail: info@aac.gov.al

Orari

}

E Hënë - E Enjte: 08:00 -16:30
E Premte: 08:00 - 14:00

E Shtunë & E Dielë: Pushim

Buletini Mujor

Regjistrohu për të marrë buletinin mujor me email

Rreth Nesh

Misioni i AAC është ofrimi i shërbimeve efikase, të sigurta, dhe të parrezikshme për sektorin e Aviacionit Civil Shqiptar.

http://www.aac.gov.al

Asistenti Aeroportual

Shkarko aplikacionin: KËTU

 Shkarko aplikacionin: KËTU