LISTA E ARTIKUJVE TE NDALUAR

Në përputhje me dispozitat e Programit Kombëtar të Kontrollit të Cilësisë së Sigurisë së Aviacionit Civil, ju informojmë se AAC ka vendosur një sistem të besushëm për analizimin e të gjitha informacioneve lidhur me ndonjë shkelje apo ngjarje të sigurisë së aviacionit nga pasagjerët, ekuipazhi dhe cdo person dhe/ose entitet qe vepron ne Shqiperi. Prandaj, ne mirëpresim çdo raportim për ndonjë incident të mundshëm  ose parregullësi të sigurisë në Sistemin Kombëtar të Sigurisë së Aviacionit Civil. Të gjitha raportimet tuaja, përfshirë dhe ato anonime do të analizohen dhe vlerësohen.

Ju mund të dërgoni gjithë shqetësimet, raportimet tuaja, rekomandimet dhe njoftimet për Autoritetin e Aviacionit Civil të RSH, në adresën: Str. “Sulejman Delvina” No 1 Tirana, Albania, me shënim “Për Drejtorin e Mbikqëyrjes së Sigurisë së Aviacionit”, me faks 042223969 ose në adresën e e.mail it: bujar.hazizaj@acaa.gov.al

Na Kontaktoni

Adresa: Rr. Sulejman Delvina P.O. Box 205 Tirana, Albania
Tel/Fax : 04 22 51 220/ 22 23 969
E-mail: info@aac.gov.al

Orari

}

E Hënë - E Enjte: 08:00 -16:30
E Premte: 08:00 - 14:00

E Shtunë & E Dielë: Pushim

Buletini Mujor

Regjistrohu për të marrë buletinin mujor me email

Rreth Nesh

Misioni i AAC është ofrimi i shërbimeve efikase, të sigurta, dhe të parrezikshme për sektorin e Aviacionit Civil Shqiptar.

http://www.aac.gov.al

Asistenti Aeroportual

Shkarko aplikacionin: KËTU

 Shkarko aplikacionin: KËTU