Vlefshmëria Ajrore 

 

Qëllimi i kësaj faqeje është që të ofrojë një pasqyrë të plotë në lidhje me certifikimin, operimin dhe mirëmbajtjen e mjeteve ajrore.

Fushat e listuara përmbajnë strukturën e aplikueshme rregullatore të cilën duhet ta përmbushë industria e aviacionit, informacionet e aplikueshme dhe materialet udhëzuese.

Na Kontaktoni

Adresa: Rr. Sulejman Delvina P.O. Box 205 Tirana, Albania
Tel/Fax : 04 22 51 220/ 22 23 969
E-mail: info@aac.gov.al

Orari

}

E Hënë - E Enjte: 08:00 -16:30
E Premte: 08:00 - 14:00

E Shtunë & E Dielë: Pushim

Buletini Mujor

Regjistrohu për të marrë buletinin mujor me email

Rreth Nesh

Misioni i AAC është ofrimi i shërbimeve efikase, të sigurta, dhe të parrezikshme për sektorin e Aviacionit Civil Shqiptar.

http://www.aac.gov.al

Asistenti Aeroportual

Shkarko aplikacionin: KËTU

 Shkarko aplikacionin: KËTU