Tiranë: Takim me presidentin e “Blue Panorama”

Tiranë: Takim me presidentin e “Blue Panorama”

Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil KrislenKeri, priti në një takim z. GuidoPatane, presidentin e kompanisë ajrore italiane “Blue Panorama”, e cila zotëron rreth 20% të tregut të transportit ajror me destinacion Italinë. Drejtori komercial i kompanisë e...
Strategjia Kombëtare e Transportit, objektivat në Aviacion

Strategjia Kombëtare e Transportit, objektivat në Aviacion

Në kuadër të Strategjisë Kombëtare të Transportit 2018-2021, Drejtori i Aviacionit Civil, z. Krislen Keri prezantoi prioritetet strategjike dhe objektivat në aviacion. Keri tha se ndër prioritetet strategjike për aviacionin shqiptar, renditen ndërtimi i Aeroportit të...